Orthoptist gezocht! (parttime / fulltime)

Orthoptist gezocht! (parttime / fulltime)

Zoek je een functie in een dynamische, jonge organisatie die pioniert in de optiek? Bij De Hesse Optiek & Oogzorg kom je te werken in een gevarieerd team van 12 oogspecialisten. Een passend salaris, een werkweek van dinsdag t/m zaterdag (geen koopavond) en werken in een uniek, internationaal team.

Wij investeren graag in een langdurige werkrelatie en bieden je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie. Als werkgever begrijpen wij dat de collectie en apparatuur bijzaak zijn: het team is de sleutel tot succes!

Spreekt dit je aan? Lees dan verder:

 

ORTHOPTIST (Parttime | Fulltime)

Als oogzorgspecialist in ons optiekbedrijf verricht je zelfstandig het orthoptische spreekuur. Je bent zowel patiëntgericht als commercieel ingesteld. Affiniteit met optiek is erg belangrijk en je voelt je thuis in het midden- en hoogsegment. Je neemt initiatief op het gebied van myopie management en het verder uitbreiden van de orthoptiepraktijk. Je staat open voor het volgen van trainingen en cursussen. Bij parttime ben je minimaal 2 dagen per maand beschikbaar. Gediplomeerd opticien is een pre.

 

Wie zijn wij?

De Hesse Optiek & Oogzorg is een zelfstandige optiekzaak in Rotterdam. Als ZEISS-dealer ligt onze focus op gepersonaliseerde brillenglazen i.c.m. mooie brilmerken. Wij staan voor specialistische oogzorg met de nieuwste apparatuur (o.a. ZEISS-OCT en IOL-Master). Ons vast team bestaat uit 12 oogspecialisten: opticiens, optometristen, een orthoptist en keurings- en oogartsen.

Sinds de oprichting van De Hesse Optiek & Oogzorg in 2016 zijn wij bijzonder hard gegroeid en worden wij steeds vaker gezien als oogzorgpunt en multifocaalspecialist van Rotterdam en omstreken. Daarom zijn wij op zoek naar een orthoptist.

 

Wat bieden wij?

  • Een functie in een dynamische organisatie die pioniert in de optiek en oogzorg.
  • Een gevarieerd team van oogspecialisten en een gezellige werksfeer.
  • Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een werkweek van dinsdag t/m zaterdag (geen koopavond).
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.
  • Wij investeren graag in een langdurige werkrelatie en begrijpen als werkgever dat de collecties en apparatuur niet het belangrijkste zijn, maar dat het team de winkel tot een succes maakt!

 

Wat zoeken wij?

  • Een allround orthoptist die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
  • Sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je kunt goed schakelen in het contact met kinderen, volwassenen, zorgverleners en collega’s.
  • Gevoel voor kwaliteit, service en klantgerichtheid.
  • Werkervaring is geen vereiste. Studenten die net zijn afgestudeerd nodigen wij ook graag uit om te reageren.

 

Denk je dat je past in ons team?

Dan horen we graag van jou! Stuur een reactie met jouw motivatie en CV met foto naar: info@dehesse.nl. Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen: 010-236-1939.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.