Loader
 

Opticien of Optometrist (2 tot 5 dagen per week)

Opticien of Optometrist (2 tot 5 dagen per week)

Ter uitbreiding van het team is De Hesse Optiek & Oogzorg op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een ervaren optiek kanjer en spreekt de combinatie van optiek en oogzorg jou aan? Solliciteer snel! Stuur jouw motivatie en cv met foto naar info@dehesse.nl. Voor vragen: 010 – 2361939. We bekijken iedere sollicitatie zorgvuldig en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Functie: Opticien of Optometrist (Parttime | Fulltime)

Als gediplomeerd opticien of optometrist ben je vakbekwaam in het opmeten en adviseren van een (multifocale) bril. Daarnaast ben je klant- en servicegericht. Je hebt geduld en neemt tijd voor de klant. Je staat open voor het volgen van trainingen en cursussen. Je voelt je thuis in het midden- en hoogsegment en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je bent ervaren, betrokken, toont initiatief en werkt actief mee voor en achter de schermen. Daarbij heb je sterke sociale en commerciële vaardigheden om samen doelstellingen te behalen. Ervaring in de optiekbranche bij een particuliere winkel is een pre.

Wat bieden wij? 

  • Bovengemiddeld salaris op basis van ervaring en kennis.

  • Groeimogelijkheden (bijv. bedrijfsleider) en uitzicht op een vast contract.

  • Training en begeleiding in samenwerking met ZEISS.

  • Afwisselende functie in een dynamische organisatie die vooroploopt in de combinatie van optiek en oogzorg.

  • Werken met exclusieve merken zoals Lindberg, Cazal, Etnia, Garett Leight, Theo en ZEISS.

  • Volledig ingerichte optometrie- en orthoptiepraktijk met o.a. ZEISS-OCT en ZEISS-IOL Master.

  • Informele werksfeer met een ervaren team van opticiens, optometristen, oogartsen, een orthoptist en een keuringsarts.

    .

Wie zijn wij?

Met de groeiende vraag naar specialistische optiek en optometrie is De Hesse Optiek & Oogzorg een unieke zelfstandige optiekwinkel in de regio Rotterdam. Als team van oogspecialisten ligt onze focus op individuele multifocale brillenglazen en eerstelijnsoogzorg in samenwerking met huisartsen. Wij investeren graag in een langdurige werkrelatie en bieden je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Als werkgever begrijpen wij dat de collectie en apparatuur bijzaak zijn: het team is de sleutel tot succes!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.