Loader
 

ZEISS

De Hesse Optiek & Oogzorg

Hieronder leest u meer informatie over ZEISS. ZEISS is een pionier met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van brillenglastechnologie.

Over ZEISS

ZEISS is een pionier met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van brillenglastechnologie en oogmeetapparatuur en staat synoniem voor innovatie en de hoogste kwaliteit.

LEES MEER

Unifocale brillenglazen

Voor brillenglazen met één sterkte, biedt ZEISS zowel conventionele unifocale brillenglazen aan in het lagere prijssegment als uiterste precisie brillenglazen met ZEISS Unifocaal Individual.

LEES MEER

Computer brillenglazen

ZEISS Officelens brillenglazen zijn dé beste brillenglazen als computerbril. Ook zeer geschikt voor in uw vrije tijd, zoals voor het lezen, TV kijken, koken of het bespelen van een muziekinstrument.

LEES MEER

Multifocale brillenglazen

ZEISS biedt een breed assortiment multifocale brillenglazen. Er zijn vier kwaliteitsniveaus: van aantrekkelijk geprijsd tot uiterst geavanceerd, en van traditioneel sferische tot gepersonaliseerde brillenglazen met het allergrootste leesgebied.

LEES MEER

DriveSafe brillenglazen

Brillenglazen specifiek ontworpen voor helder zicht in de auto, maar ook in het dagelijkse leven. Dankzij een beter contrast en minder schittering, voelt u zich comfortabeler en veiliger in het verkeer.

LEES MEER

Digital brillenglazen

Droge ogen, nekklachten en moeite met focussen bij gebruik van bijvoorbeeld uw smartphone of tablet? Dan zijn de nieuwe ZEISS Digital brillenglazen de oplossing tegen oververmoeide ogen door digitale oogstress.

LEES MEER

Brillenglazen voor contactlensdragers

Nieuw – ZEISS EnergizeMe brillenglazen. De eerste brillenglazen in hun soort, speciaal ontworpen om je ogen te verfrissen na het gebruik van contactlenzen.

LEES MEER

Zonnebrilglazen

Modieus, veelzijdig en hoog presterend. Alle zonnebrilglazen van ZEISS beschermen 100% tegen UV-A en UV-B- straling, waardoor ze uw ogen optimaal beschermen terwijl u van de zon geniet.

LEES MEER

Sport & ProGolf

De unieke ZEISS sport zonnebrilglazen geven helder zicht tot in de randen van het glas, zelfs bij sterk gebogen glazen en hoge sterktes. Met speciale tinten voor o.a. watersport, wintersport en golf.

LEES MEER SPORT   

LEES MEER PROGOLF

Bel voor een afspraak: 010 236 1939