Loader
 

Oogzorg

De Hesse Optiek & Oogzorg

In ons team van oogspecialisten vindt u de oogarts, keuringsarts, optometrist, multifocaalspecialist en opticien.

In ons team van oogspecialisten vindt u de oogarts, keuringsarts, orthoptist, optometrist, multifocaalspecialist en opticien. Hierdoor kunnen wij rekening houden met zowel uw oogsterkte als uw ooggezondheid met als doel scherp en comfortabel zicht.

LEES MEER

Een oogmeting omvat meer dan alleen het bepalen van uw oogsterkte. Een uitgebreid oogonderzoek duurt ca. 30 minuten. Tevens kunt u terecht voor kinderoogmetingen bij onze optometristen of orthoptist. Bel voor een afspraak: 010 236 1939.

MAAK EEN AFSPRAAK

Op afspraak kunt u terecht bij onze optometrist voor de jaarlijkse diabetes controle (fundusfoto). Voor meer informatie of voor een afspraak, belt u naar: 010 236 1939.

LEES MEER

Met een team van gediplomeerde en enthousiaste medewerkers, zijn wij gespecialiseerd in multifocale brillenglazen. Wij geven u een persoonlijk advies, bestaande uit alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht.

LEES MEER

Naast de 75+ keuring en oogartskeuring voor het verlengen van uw rijbewijs, kunt u ook dagelijks terecht voor pasfoto’s. Kom langs of bel voor een afspraak: 010 236 1939.

LEES MEER

Droge, vermoeide, branderige ogen; Moeite met lezen; Moeizaam wisselen van dichtbij naar veraf en terug; Nek en- schouderklachten; Hoofdpijn; Lichtgevoeligheid. Ervaart u een of meerdere van deze klachten? Kom langs of bel voor een afspraak.

LEES MEER

Ervaart u klachten met uw (multifocale) bril of heeft u de allerbeste brillenglazen gekocht maar toch ervaart u dit niet zo? Maak dan direct een afspraak voor een onafhankelijke brilcontrole en vrijblijvend zichtadvies.

LEES MEER 

Cataract, glaucoom en macula degeneratie zijn veel voorkomende oogziekten. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt voor de ooggezondheid en kunnen u gericht adviseren of doorverwijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diabetescontroles.

MAAK EEN AFSPRAAK

In samenwerking met OLVS en Optelec, kunnen wij u een combinatie van LowVision hulpmiddelen bieden die past bij uw persoonlijke situatie. Een deel van deze hulpmiddelen vallen onder uw zorgvergoeding. Hierin helpen wij u graag verder.

BEL VOOR MEER INFORMATIE

Bel voor een afspraak: 010 236 1939