Oogzorg

De Hesse Optiek & Oogzorg

In ons team van oogspecialisten vindt u de oogarts, keuringsarts, optometrist, multifocaalspecialist en opticien.

Team – onze oogspecialisten

In ons team van oogspecialisten vindt u de oogarts, keuringsarts, orthoptist, optometrist, multifocaalspecialist en opticien. Hierdoor kunnen wij rekening houden met zowel uw oogsterkte als uw ooggezondheid met als doel scherp en comfortabel zicht.

LEES MEER

Oogmeting (vanaf 8 jaar)

Een oogmeting omvat meer dan alleen het bepalen van uw oogsterkte. Een uitgebreid oogonderzoek duurt ca. 30 minuten. Tevens kunt u terecht voor kinderoogmetingen vanaf 8 jaar bij onze optometrist. Bel voor een afspraak: 010 236 1939.

MAAK EEN AFSPRAAK

Diabetescontrole – optometrist

Op afspraak kunt u terecht bij onze optometrist voor de jaarlijkse diabetes controle (fundusfoto). Voor meer informatie of voor een afspraak, belt u naar: 010 236 1939.

LEES MEER

Dé multifocaalspecialist

Met een team van gediplomeerde en enthousiaste medewerkers, zijn wij gespecialiseerd in multifocale brillenglazen. Wij geven u een persoonlijk advies, bestaande uit alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht.

LEES MEER

Oogziektes – optometrist

Cataract, glaucoom en macula degeneratie zijn veel voorkomende oogziekten. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt voor de ooggezondheid en kunnen u gericht adviseren of doorverwijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diabetescontroles.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelvoorkomende (oog)klachten

Droge, vermoeide, branderige ogen; Moeite met lezen; Moeizaam wisselen van dichtbij naar veraf en terug; Nek en- schouderklachten; Hoofdpijn; Lichtgevoeligheid. Ervaart u een of meerdere van deze klachten? Kom langs of bel voor een afspraak.

LEES MEER

LowVision – optometrist

In samenwerking met OLVS en Optelec, kunnen wij u een combinatie van LowVision hulpmiddelen bieden die past bij uw persoonlijke situatie. Een deel van deze hulpmiddelen vallen onder uw zorgvergoeding. Hierin helpen wij u graag verder.

BEL VOOR MEER INFORMATIE

Second opinion – brilcontrole

Ervaart u klachten met uw (multifocale) bril of heeft u de allerbeste brillenglazen gekocht maar toch ervaart u dit niet zo? Maak dan direct een afspraak voor een onafhankelijke brilcontrole en vrijblijvend zichtadvies.

LEES MEER 

CBR rijbewijskeuringen – oogarts, keuringsarts

Meer informatie over CBR rijbewijskeuringen, ga naar de CBR pagina in het hoofdmenu. Of bel voor een afspraak naar: 010 236 1939.

LEES MEER

Bel voor een afspraak: 010 236 1939