Loader
 

Dé Multifocaalspecialist

Specialist in multifocale brillenglazen

Uw ogen zijn een kostbaar bezit.

Goed zicht is immers van levensbelang. Bij De Hesse Optiek & Oogzorg in Rotterdam-Ommoord wordt oogzorg daarom benaderd als onmisbaar onderdeel van de optiek. Als zelfstandige optiekzaak met één vestiging, zijn wij gespecialiseerd in multifocale brillenglazen. Gediplomeerde en enthousiaste medewerkers nemen de tijd voor u en adviseren u over de beste montuurkeuze inclusief alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht.

De Hesse Optiek & Oogzorg is een unieke plek waar de gezondheid van uw ogen centraal staat. Daarbij ligt de focus niet op de sterkte van uw glazen of lenzen, maar op het eindresultaat: optimaal kijkcomfort.

Brillenglazen van ZEISS maken het kijkcomfort beter, veiliger en meer ontspannen. Met unieke brillenglazen voor specifieke gebruiksdoeleinden, zoals ZEISS Officelens en ZEISS ProGolf. Voor de gehele dag, maar geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld autorijden met ZEISS DriveSafe. Of voor intensief gebruik van digitaal apparatuur met ZEISS Digital.

Met de focus op comfortabel zicht en rekening houdend met de visuele uitdagingen van de hedendaagse levensstijl, begeleiden de oogprofessionals van De Hesse Optiek & Oogzorg u door de keuzemogelijkheden in de optiek en oogzorg van de 21e eeuw.

Onze multifocaalspecialist, Aswin Rampersad, aan het woord:

“Er zijn diverse factoren die uiteindelijk voor comfortabel zicht zorgen. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek bespreken wij eerst de klachten en wensen, vervolgens kijken wij wat voor u het maximaal haalbare is en dan pas naar welke oplossing daar het beste bij past.

Een vakkundige oogmeting is van essentieel belang. Indien er aanvullend onderzoek wenselijk is, dan onderzoekt de optometrist de afwijking en stuurt u zo nodig door naar de oogarts. Middels een volledig en onafhankelijk advies, bieden wij de meest optimale oplossing. Dit kunnen enkelvoudige of multifocale brillenglazen zijn, maar bijvoorbeeld ook multifocale contactlenzen. Of wellicht speciale glazen voor een digitale levensstijl die rekening houden met het intensief werken en lezen voor nabij. Ons huidige digitale leven vereist immers nieuwe optische ondersteuning.”

Maak direct een afspraak voor een zichtadvies op maat.

Bel voor een afspraak: 010 236 1939