Loader
 

Optiek

De Hesse Optiek & Oogzorg

Wij geven u een persoonlijk advies, bestaande uit alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht.

Met een team van gediplomeerde en enthousiaste medewerkers, zijn wij gespecialiseerd in multifocale brillenglazen. Wij geven u een persoonlijk advies, bestaande uit alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht.

LEES MEER

In ons team van oogspecialisten vindt u de oogarts, keuringsarts, orthoptist, optometrist, multifocaalspecialist en opticien. Hierdoor kunnen wij rekening houden met zowel uw oogsterkte als uw ooggezondheid met als doel scherp en comfortabel zicht.

LEES MEER

In onze collectie hebben wij de allerleukste kinderbrillen: veel kleur, stoer en sterk. Denk hierbij aan Etnia Barcelona en Orangino. Tevens doen wij kinderoogmetingen voor alle leeftijden. Bel direct voor een afspraak.

LEES MEER

Brillenglazen van ZEISS maken het kijkcomfort beter, veiliger en meer ontspannen. Met unieke brillenglazen voor specifieke gebruiksdoeleinden. Binnenkort meer!

LEES MEER

Ervaart u klachten met uw (multifocale) bril of heeft u de allerbeste brillenglazen gekocht maar toch ervaart u dit niet zo? Maak dan direct een afspraak voor een onafhankelijke brilcontrole en vrijblijvend zichtadvies.

LEES MEER

Liever contactlenzen dan een bril? Contactlenzen bieden niet alleen vele voordelen, ook multifocale contactlenzen worden steeds geavanceerder. Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen? Kom langs voor een vrijblijvend zichtadvies.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kent u Theo al? Theo Eyewear is graag onvoorspelbaar en een tikkeltje eigenwijs. Vanuit de tekentafel in België worden de brillen met de hand gemaakt in Jura (Frankrijk). Wilt u echt even iets anders? U bewondert de kleurrijke designs bij ons in Rotterdam!

LEES MEER

De Hesse Optiek & Oogzorg is official MYKITA dealer. Alle monturen in de collectie zijn gemaakt van edelstaal en onderscheiden zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven.

LEES MEER

FP woman cropped

Wij hebben een uitgebreide collectie (zonne)brillen: zowel klassiek als modieus, van metaal, acetaat, titanium en edelmetaal en in diverse prijsklassen. Adidas, Braun Classics, Etnia Barcelona, Jaguar, Lindberg, Mykita, Silhouette, Theo, Titanflex en nog veel meer.

LEES MEER

Chirurgen en tandartsen werken vaak in een voorovergebogen houding, waarbij pijn in nek, schouders en rug een veel voorkomende klacht is. De operatiebril is een ergonomische oplossing dat rekening houdt met uw werkhouding en specifieke werkafstand, waardoor u in een ontspannen houding kunt werken.

BEL VOOR MEER INFORMATIE

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Door de samenwerking met Famed en als NUVO erkend optiekbedrijf, kunnen wij bij uw aankoop direct uw zorgvergoeding verrekenen.

LEES MEER

Als NUVO erkend optiekbedrijf, zijn de NUVO algemene voorwaarden optiekbedrijven van toepassing op uw aankoop. U vindt hier de meest recente versie van 1 mei 2018.

LEES MEER

U wilt uw bril natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in perfecte staat houden. Daarom zijn een aantal zaken belangrijk om te weten als het gaat om goed onderhoud van de bril. Kom langs voor een aantal schoonmaaktips terwijl wij uw bril voor u reinigen.

LEES MEER

Bel voor een afspraak: 010 236 1939