Loader
 

Over ZEISS

Uw persoonlijke ZEISS dealer

De Hesse Optiek & Oogzorg heeft een nauwe samenwerking met ZEISS als hoofdglasleverancier. Waarom? ZEISS is een pionier met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van brillenglastechnologie en oogmeetapparatuur en staat synoniem voor innovatie en de hoogste kwaliteit.

Brillenglazen van ZEISS maken het kijkcomfort beter, veiliger en meer ontspannen. Met unieke brillenglazen voor specifieke gebruiksdoeleinden, zoals ZEISS Officelens en ZEISS ProGolf. Voor de gehele dag, maar geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld autorijden met ZEISS DriveSafe. Of voor intensief gebruik van digitaal apparatuur met ZEISS Digital.

 

Met de focus op comfortabel zicht en rekening houdend met de visuele uitdagingen van de hedendaagse levensstijl, begeleiden de oogprofessionals van De Hesse Optiek & Oogzorg u door de keuzemogelijkheden in de optiek en oogzorg van de 21e eeuw.

Met het uitgebreide portfolio van ZEISS brillenglazen en ZEISS oogmeetapparatuur zoals de iTerminal2, kijken wij ernaar uit om onze klanten altijd het allerbeste kijkcomfort te kunnen bieden.

Bel voor een afspraak: 010 236 1939