Loader
 

ZEISS Brillenglazen voor Contactlensdragers

ZEISS EnergizeMe Brillenglazen

De eerste brillenglazen ontworpen om uw ogen te verfrissen wanneer de contactlenzen uit zijn.
Tegenwoordig heeft iedere contactlensdrager minstens een bril om zijn ogen een pauze te gunnen na het urenlang dragen van contactlenzen. Het intensieve gebruik van smartphones, tablets etc. veroorzaakt een overbelasting van de ogen. Maar wist u dat deze bril nog veel meer kan?

Profiteer van een comfortabeler zicht en verfriste ogen door een bril op te zetten na het verwijderen van uw contactlenzen. ZEISS EnergizeMe brillenglazen bieden contactlensdragers meer dan alleen een gewone bril. Deze zijn speciaal geoptimaliseerd voor het kijkgedrag van contactlensdragers en voor het zicht in de digitale wereld.

 

ZEISS EnergizeMe introductie film

Comfortabel zicht en verfriste ogen.
Wie kent dat gevoel niet? Na het urenlang dragen van contactlenzen zijn uw ogen vermoeid en uw zicht is niet meer zo helder als u zou willen. Overschakelen op een bril is absoluut de juiste beslissing. Dankzij het speciale brillenglasontwerp zijn de brillenglazen van ZEISS EnergizeMe aangepast op het typische kijkgedrag van contactlensdragers en is een omschakeling op een bril erg eenvoudig– alles zodat uw ogen kunnen ontspannen. Geniet van echt verfriste ogen die klaar zijn voor wat er ook maar komen gaat.

Het eindresultaat voor contactlensdragers:
Helpt vermoeide ogen tot rust te komen na het dragen van contactlenzen. Voorkomt nog meer oogstress en bevorderd helder en scherp zicht.

 

Maak direct een afspraak voor meer informatie of een voor een zichtadvies op maat.

Hoe het werkt: ZEISS EnergizeMe

Bel voor een afspraak: 010 236 1939