Loader
 

ZEISS Computer Brillenglazen

ZEISS Computer Brillenglazen

Beter zicht voor werk en vrije tijd

Door het grootste deel van de dag achter een computerscherm door te brengen, loopt u risico op nek-, rug- en schouderklachten. Dit wordt vaak veroorzaakt door het verkeerde soort bril.

 

Alles in één oogopslag.
De meeste mensen merken een verschil vanaf hun 35e jaar: werken aan een computerscherm en het verplaatsen van hun blik – bijvoorbeeld van het toetsenbord naar de monitor of van de kalender naar de telefoon – is plotseling belastender voor de ogen. Om duidelijk te kunnen zien op verschillende afstanden nemen ze vaak onbewust oncomfortabele houdingen aan, zoals naar voren leunend, of met het hoofd opgeheven. Rug- en nekklachten gepaard gaande met droge of tranende ogen zijn slechts een paar van de mogelijke gevolgen. ZEISS kantoor brillenglazen helpen dit type oogbelasting te voorkomen: ze zijn gemaakt voor de specifieke behoeften van het werk en zijn – in tegenstelling tot lees- of multifocale brillen – geoptimaliseerd voor alle afstanden die relevant zijn bij het werk aan een computerscherm.

 

Gemaakt voor uw werk en uw ogen.
Profiteer van een optimaal zicht – en niet alleen als u achter de computer zit. 

Wees er zeker van dat u van comfortabel zicht profiteert op kantoor – ongeacht waar u heen kijkt. ZEISS kantoorbrillenglazen bieden een groot gezichtsveld voor zowel dichtbij als op de middellange afstand en zijn aangepast op de eisen van uw baan, tot op de laatste centimeter. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld de afstand tot uw computerscherm, tot uw collega of klant en de leesafstand, zodat uw ogen ontspannen en u een goede houding kunt aannemen. U merkt de positieve effecten zelfs na het werk nog.

 

 

  • Helder, scherp zicht op korte en middellange afstand met een groot gezichtsveld.
  • Een ontspannen, natuurlijk zicht op kantoor en bij andere taken die u uitvoert op korte en middellange afstand.
  • Een comfortabele houding en hoofdpositie waardoor klachten met de nek, de rug en de schouders wordt voorkomen.
  • Deze brillenglazen zijn bestemd om u en uw zicht bij te staan op het werk en tijdens uw vrije tijd. ZEISS brillenglazen voor het werk kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften op korte en middellange afstand.

 

 

Het eindresultaat:  Dankzij het aangepaste ontwerp van de brillenglazen, kunnen brillendragers genieten van helder, scherp zicht in een natuurlijke positie voor perfect comfort de gehele dag door.

 

 

Kom langs voor meer informatie en een zichtadvies op maat.

Hoe het werkt: ZEISS Officelens

Bel voor een afspraak: 010 236 1939