Loader
 

ZEISS Digital Brillenglazen

ZEISS Digital Brillenglazen

Nieuw – ZEISS Digital Lenses: vaarwel digitale oogstress!

Mobiele apparaten hebben zeer snel de wereld veroverd en vormen nieuwe uitdagingen voor het menselijk oog.  Vooral het gebruik van een smartphone, tablet of vergelijkbare digitale apparaten gedurende een langere tijd kan leiden tot oogstress en oververmoeide ogen.

 

Regelmatig gebruik van digitale apparatuur is een uitdaging voor het menselijk oog. Met de constante groei van digitale apparatuur is het aantal overschakelingen tussen ver- en nabijzicht en terug aanzienlijk gestegen. Dit is zeer veeleisend voor het oog en kan tot onscherp zicht, vermoeide of droge ogen en nekproblemen leiden.

ZEISS Digital Lenses laten vermoeide ogen en een stijve nek tot het verleden behoren. Zij helpen gebruikers van digitale apparatuur om de hele dag een frisse, fitte en gefocuste blik te houden.

 

De effectiviteit van ZEISS Digital

Lenses is bewezen in stresstesten bij smartphone- en tabletgebruikers. Aangezien men gemiddeld 4 keer minder last had van symptomen van vermoeide ogen, was meer dan 90 % van de respondenten uitermate tevreden.

De voordelen voor de drager

  • Ondersteunt het oog bij de scherpstelling.
  • De hele dag ontspannen en zonder belasting zien.
  • Eenvoudige aanpassing voor ogen die aan deze brillenglazen nog niet gewend zijn.
  • Voor universeel gebruik – van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht.

Wist u dat?

Ook wanneer u nog geen bril draagt, bieden ZEISS Digital Lenses rust en ondersteuning voor nabijzicht bij gebruik van digitale apparatuur.

 

Kom langs voor meer informatie en een zichtadvies op maat.

Bel voor een afspraak: 010 236 1939