Loader
 

ZEISS DriveSafe Brillenglazen

ZEISS DriveSafe Brillenglazen

De alledaagse bril voor het autorijden.

Goed kunnen zien is een vereiste voor het veilig rijden, want onze ogen maken overuren op de weg: permanent van blik wisselen tussen de straat, het navigatiesysteem en de zij- en achteruitkijkspiegels. Slechte weersomstandigheden en weinig licht maken het vaak lastig om goed te zien. ZEISS DriveSafe brillenglazen – beschikbaar als unifocale of multifocale glazen – minimaliseren de oogbelasting tijdens het rijden en maken het automobilisten gemakkelijker goed te zien, zodat u uw bestemming veilig en zonder stress bereikt.

 

Minder reflecties. Helpt u om afstanden beter in te schatten.

Slecht weer, slechte lichtomstandigheden, storende verblinding (bijv. van koplampen van tegenliggers, straatlantaarns of reflecties door een nat wegdek) en een snel en vaak verplaatsende focus zijn de visuele uitdagingen waar veel automobilisten voor staan. Het ontwerp van de ZEISS DriveSafe brillenglazen voldoet aan de speciale visuele behoeften van automobilisten.

Hoe het werkt: ZEISS DriveSafe

Rijden in de nacht met ZEISS DriveSafe

Met deze brillenglazen kunt u:

  • afstanden en rijsituaties sneller inschatten
  • uw zicht ’s nachts verbeteren
  • storende lichtreflecties verminderen
  • ervoor zorgen dat u snel en simpel uw focus kunt aanpassen op de rijomgeving

 

Het eindresultaat: u heeft beter zicht en kunt afstanden preciezer inschatten onder moeilijke omstandigheden, bijv. ’s nachts of bij regen, mist of sneeuw.

 

Maak direct een afspraak voor meer informatie of een zichtadvies op maat.

Bel voor een afspraak: 010 236 1939