Loader
 

ZEISS Multifocale Brillenglazen

ZEISS Multifocale Brillenglazen

Individueel en uniek – net als u.  

Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kunnen wij een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit. De computer-toptechnologie helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.

 

Uitstekend draagcomfort, snelle gewenning. Voor een optimaal zicht. 

Een groot aantal factoren en technologieën worden opgenomen in de productie van de ZEISS multifocale glazen, evenals data over de drager, zodat de gewenningsperiode korter dan ooit is. Het maakt niet uit of u ervaring heeft met het dragen van een multifocale bril of niet: een speciaal voor u gemaakte multifocale bril is de beste keuze voor hoge kwaliteit en natuurlijk zicht.

 

Multifocale brillenglazen – kleine meesterwerken 

Alle multifocale brillenglazen van ZEISS zijn met precisietechnologie gemaakt. Deze technologie is gebaseerd op de volgende drie zuilen en garandeert de beste kijkervaring voor uw ogen:

  • Helder zicht – ZEISS-precisie: helder, natuurlijk zicht. Dankzij een hoogcomplexe simulatie van de interactie tussen oog en brillenglas kunnen we selectief ieder punt optimaliseren waar de brildrager door zijn bril kijkt. Dit garandeert optimaal zicht op het volledige vlak van het brillenglas.
  • Dynamisch zicht – ZEISS designfilosofie: comfortabel en goed dynamisch zicht, waardoor de drager snel kan focussen op elke afstand en in elke richting. De brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor de ideale interactie van beide ogen, zodat er in een groter bereik 3D-zicht mogelijk is.
  • Dunne brillenglazen – brillenglasesthetiek van ZEISS. Voor een optimale balans tussen precisie-optiek en dunne

 

Beschikbaar voor ieder type montuur. Uw stijl, uw keuze.

Denkt u over een nieuw, modieus montuur na? Laat u inspireren door de ongekende variëteit. Zelfs met ongebruikelijke montuurvormen (zoals pilotenbrillen) kan uw ZEISS-opticien uw nieuwe multifocale brillenglazen aanpassen op uw kijkgewoontes, zodat u geen gewenningsperiode nodig heeft.

Kom langs voor meer informatie en een zichtadvies op maat.

Hieronder kunt u video’s bekijken voor een introductie van de verschillende ZEISS multifocale brillenglazen.

ZEISS Multifocaal Pure – GOED

ZEISS Multifocaal Plus – BETER

ZEISS Multifocaal Superb – BEST

ZEISS Multifocaal Individual 2 – MAATWERK

ZEISS Multifocaal Precision Technology

ZEISS Brillenglazen Miracle Trailer

Bel voor een afspraak: 010 236 1939