Loader
 

ZEISS Zonnebrilglazen

ZEISS Zonnebrilglazen

Modieus, veelzijdig en hoog presterend. Voor al uw buitenactiviteiten.

Zijn alle zonnebrillen hetzelfde? Zeker niet. Wanneer draagt u uw zonnebril het meest? Bij het winkelen? Als u met vrienden op het terras zit? Of misschien tijdens het wandelen door het park? Of misschien tijdens het sporten? Of bij het autorijden? Hoe beter uw zonnebril voldoet aan uw behoeften, hoe comfortabeler deze is om te dragen.

Alle zonnebrilglazen van ZEISS beschermen 100% tegen UV-A en UV-B-straling, waardoor ze uw ogen optimaal beschermen. Geniet van comfortabel zicht terwijl u buiten in de zon bent.

Hier een tip: hoe gevoeliger uw ogen zijn, des te donkerder moet de tint van het zonnebrilglas zijn. Lichte tinten en gemiddelde tinten zijn ideaal voor bewolkte dagen met weinig zonlicht, terwijl donkere tinten uw ogen tegen fel zonlicht beschermen.

ZEISS zonnebrilglazen zijn o.a. leverbaar met de volgende bewerkingen:

  • Meekleurende brillenglazen passen zich aan op wisselende lichtomstandigheden, worden donker en weer licht, zonder de noodzaak om van bril te wisselen.
  • Polariserende brillenglazen. De speciale coating vermindert irriterende lichtreflecties, bijvoorbeeld als het zonlicht op een nat wegdek valt, sneeuw, water, of metalen oppervlak. Tegelijkertijd verbetert een speciale tint het contrast en de waarneming van kleur.

Kom langs voor meer informatie en een zichtadvies op maat.

Bel voor een afspraak: 010 236 1939