Loader
 

Onze multifocaalspecialist aan het woord (2017)

Onze multifocaalspecialist aan het woord (2017)

Als vertrouwd partner van de BuurtPas maakt De Hesse Optiek & Oogzorg haar diensten en producten toegankelijker voor ouderen in de Rotterdam-Ommoord regio met een leuke korting voor BuurtPasleden.

Onze multifocaalspecialist, Aswin Rampersad, werd in augustus 2017 geïnterviewd voor de BuurtPas Update magazine:

‘De best mogelijke en persoonlijke zorg voor ogen’. Met deze visie startten wij alweer een jaar geleden in winkelcentrum Hesseplaats met De Hesse Optiek & Oogzorg. U kunt bij ons terecht voor o.a. een vrijblijvend uitgebreid oogonderzoek, diabetescontrole en rijbewijskeuringen. Lees meer over onze diensten op www.dehesse.nl en uw BuurtPasvoordeel op www.buurtpas.nl.

Naast het 1-jarig bestaan hebben wij nog iets te vieren! Want Aswin, onze multifocaal specialist, werkt inmiddels al twintig jaar in de optiek! Aswin vertelt:

“Ik begon op mijn zeventiende als leerling opticien bij een winkelketen en al snel vond ik mijn plekje bij de particuliere opticien. Hier voelde ik mij direct thuis omdat ik meer tijd en aandacht kon geven aan elke klant. Er was ook veel meer mogelijk met multifocale brillenglazen, contactlenzen en optometrie. Toen ontdekte ik pas echt mijn passie voor optiek en oogzorg. Mijn vader (ook opticien geweest, red.) vond dit natuurlijk geweldig!”

Om dit alles te vieren, bieden wij alle BuurtPasleden een cadeaubon aan ter waarde van € 100,- op een enkelvoudige bril, € 150,- op een computerbril of bifocale bril en € 200,- op een multifocale bril bij aankoop van een (zonne)bril met ZEISS glazen. Uw zorgvergoeding wordt direct voor u verrekend.

U vindt ons op P. Buckplaats 31 in Rotterdam. Bel (010) 236 19 39 of e-mail naar info@dehesse.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.