Loader
 

Kinderbrillen en oogmeting

Kinderbrillen en oogmeting

Maandelijks hebben wij een orthoptist in huis speciaal voor kinderoogmetingen.

Om de ogen van uw kind te laten opmeten kunt u naar een oogarts in het ziekenhuis of naar een orthoptist. Gezien de lange wachttijden bij ziekenhuizen, worden kinderen met visusklachten eerst naar een orthoptist verwezen. Indien nodig, kan een orthoptist u alsnog via de huisarts verwijzen naar een oogarts voor uw kind.

De orthoptist onderzoekt het gezichtsvermogen, de samenwerking tussen beide ogen en de oogmotoriek. Dit maakt het mogelijk om afwijkingen en de gevolgen daarvan op te sporen, zoals scheelzien, dubbelzien en/of het luie oog. Ook is de orthoptist gespecialiseerd in oogmetingen voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Bril nodig? Een kinderbril moet licht en oersterk zijn, maar deze moet natuurlijk ook leuk en mooi zijn, en – niet onbelangrijk – moet deze lekker zitten.

In onze collectie hebben wij heel veel kinderbrillen. Kleurrijke en stoere kindermonturen in verschillende maten en materialen zoals kunststof, metaal en titanium. Wij nemen altijd de tijd voor onze jongste klanten om samen de leukste bril te vinden.

Hieronder een aantal merken uit ons assortiment:

BBig, Easy Eyewear, Etnia, Lookkino, Nike, Rayban, Red, Sir John en Swing.

 

Ook leuk om te weten:

U krijgt de 2de glas cadeau bij aankoop van een kinderbril.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.