Loader
 

Opening “Dé multifocaalspecialist”, oktober 2016

Opening “Dé multifocaalspecialist”, oktober 2016

Een optiekzaak met oogarts in huis

De Hesse Optiek & Oogzorg heeft haar deuren in oktober 2016 geopend op het winkelcentrum Hesseplaats in Ommoord. In het hoekpand naast het metrostation Hesseplaats, voorheen Koos Rodrigo Hengelsport, heeft een ware transformatie plaatsgevonden. Het winkelpand is volledig verbouwd en omgetoverd tot een zelfstandig ooggezondheidscentrum en optiekzaak.

             

Met een oogarts in huis is De Hesse Optiek & Oogzorg zeker onderscheidend te noemen. U kunt bij de opticien terecht voor een persoonlijk bril- en glasadvies en tevens op afspraak bij de optometrist. Het team biedt tezamen meer dan 50 jaar oogspecialistische ervaring onder één dak.

Heeft u klachten zoals droge ogen, moeite met scherpstellen, lichtflitsen of kampt u met diabetes mellitus, staar of macula degeneratie? Maak dan een afspraak of kom langs voor een
vrijblijvend advies. Dagelijks kunt u ook bij de oogarts in huis terecht voor CBR rijbewijskeuringen.

Met ZEISS als hoofdglasleverancier, is De Hesse Optiek & Oogzorg gespecialiseerd in multifocale brillenglazen. Met de nieuwe portfolio van ZEISS brillenglazen en ZEISS oogmeetapparatuur is er voor elke klant een multifocaalglas met gewenningsgarantie.

Twijfelt u aan uw huidige bril of bent u toe aan een nieuwe? Wellicht is het voor u de eerste keer een multifocale bril? Of bent u gewoon nieuwsgierig. U bent van harte welkom bij De Hesse Optiek & Oogzorg voor een kennismaking en een kop koffie!

TIP! Het einde van het jaar nadert. Controleer uw zorgverzekering op een vergoeding voor een bril of contactlenzen. De Hesse Optiek & Oogzorg is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

 

>> Klik hier om het persbericht in PDF te downloaden

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.